Hjemmeside

Magesmerter etter å ha passert en krakk

Spørsmål

Jeg har hatt magesmerter, både venstre og høyre side og på tvers, før, men mer spesifikt etter å ha passert en krakk.

Jeg har hatt en endoskopi, som var klar, og venter et barium måltid X-ray.

Smerten blir verre, nå hvis jeg passerer i tidlig morgen - som jeg må, kan smertene vare nesten hele dagen.

Det er ingen spesiell mat som synes å starte den av, noen ganger jeg kan spise sterkt krydret mat, noen ganger ikke, noen ganger jeg kan ting selv med frukt, salat og grønnsaker - andre ganger ikke.

Sykehuset legen meg å spise en høy fiber diett, men min fastlege forteller meg å ha en lav fiber diett, så høyt fiber gir meg diaré.

Jeg har en høyre-sidig heft etter fjerning av en eggstokk. Jeg ble tatt til sykehus for noen måneder siden med uutholdelige smerter og var på morfin i to dager!

Min fastlege sier vente på X-ray og se hva konsulenten sier.

Svar

Jeg beklager å høre om dette alvorlig problem, og det absolutt høres ut som om du trenger å se en spesialist her - Fastlegen din vil ikke tankene i det minste å bli spurt for avtalen skal bringes frem.

Jeg tror du må ha en viss grad av alvorlig tarm krampe midlertidig, og jeg ville føle seg lykkeligere gi deg råd om noen naturlige behandlinger her som jeg ikke kjenner saken godt nok til å foreslå analgesi styrker.

Spis litt fiber, men husk at "fiber uten væske tilsvarer betong", slik presse væske i form av vann eller saft (ikke te eller kaffe) hver dag.

Ta regelmessig aloe vera å redusere betennelse i tarmen, og peppermynteolje er en naturlig krampeløsende som er både sikker og effektiv.

Be om et presserende avtale, og selv om det betyr å betale for en første vurdering av en konsulent gastroenterolog jeg tror det vil være verdt det fra hva du sier.


Relaterte emner

E-nyhetsbrev
Abonner på H.H Press

Vårt ukentlige allmenn interesse e-nyhetsbrev holder deg oppdatert på et bredt spekter av helse emner.

Registrer deg nå
Hjemmeside  >  Digestive helse  >  Spør legen  >  Magesmerter etter å ha passert en krakk